У Китаї представили електричний кросовер від нового стартапу (фото)

0
343

Китайський стартап Skywell показав свою першу модель – електричний кросовер під індексом BE11.

Новинка спочатку створена як електромобіль, тому має ефективне компонування силової установки, тобто агрегати не крадуть корисного простору салону. Довжина кросовера складає 4700 мм, колісна база – 2800 мм. Екстер’єр у машини сучасний, але не запам’ятовуючий. Бічні подштамповки з вписаними в неї дверними ручками BE11 нагадують кросовер BMW X3.

Кросовер побудований на модульній платформі під назвою BE, на її базі повинна незабаром з’явитися ще одна якась модель. Також в планах Skywell – створення більшої платформи CE, на яку будуть спиратися повнорозмірні машини. В цілому протягом найближчих п’яти років модельний ряд Skywell включить чотири моделі різних класів.

Запас ходу на одній зарядці у BE11 досягає 500 км по циклу NEDC. Інші технічні подробиці поки тримаються в секреті. Виробництво і продаж Skywell BE11 стартують у другій половині 2020 року.

Повна назва компанії Skywell – Jiangsu Skywell Automobile Co. Ltd, фірма заснована в листопаді 2019 го, її інвестором виступає багатогалузевий холдинг  Skyworth Group, що належить китайському магнату Хауна Хоньшеню (Huang Hongsheng).

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!