В мережі з’явилися зображення нового Mercedes-Benz C-класу

0
465

Німецький автовиробник з недавнього часу тестує седан наступної генерації на вулицях Німеччини, Швеції і на Нюрбургринзі, і іноді експериментальні прототипи трапляються в об’єктив фотошпигунів. Так, в мережі з’явилися шпигунські знімки Mercedes-Benz C-класу W206, на основі яких експерти «Колеса.ru» представили своє бачення нової машини.

Седан W205 почав випускатися ще 6 років тому, а в 2018 році виробники модернізували автомобіль. Судячи зі шпигунських фотографій, прийдешнє покоління залишить звичні пропорції, в той же час зазнає помітні зміни спереду і ззаду. Таким чином, передню частину оснастять оновленими ліхтарями з L-образними світлодіодними ходовими вогнями і видозмінену решітку радіатора, виконану в стилі інших нових моделей компанії. Певні риси зовнішнього вигляду схожі з модифікованим Е-класом, показаним в перших числах березня. Боковини транспортного засобу стануть простішими за формою, адже залишаться без подштамповки під дверними ручками. Корми в свою чергу теж матиме деякі подібності з Е-класом.

В основу С-класу наступної генерації ляже вдосконалена платформа MRA. Новий Mercedes-Benz буде пропонуватися з різноманітними варіаціями бензинових і дизельних турбодвигунів. Точної інформації щодо дати прем’єри новинки на даний момент немає.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!