В кінці 2020 року з’явиться новий седан Audi A3

0
541

Седан Audi A3 нового (четвертого) покоління з’явиться в продажу в кінці 2020 року, повідомляє Car and Driver. Хетчбек A3 Sportback E-Tron теж, можливо, можна буде знову побачити в продажу.

Хетчбек Audi A3 Sportback четвертого покоління дебютував раніше в поточному місяці. І Audi не має наміру даремно гаяти час. Німецький автогігант вже майже закінчив створення нового седана A3.

Новий седан Audi A3 візьме багато від хетчбека. Крім того, він, як і хетчбек, трохи збільшився в розмірах у порівнянні з моделлю попереднього покоління і отримав більш агресивний дизайн.

Двигуни у нового A3 (у всіх трьох варіантах кузова) залишаться такими ж, як і у моделі поточного покоління. Але вони отримають 48-вольтну гібридну систему. Базова версія буде мати чотирициліндровий 2,0 л турбомотор потужністю 240 к.с. Непогано для базової версії, погодьтеся.

З чуток, потужність двигуна у нового RS 3 збільшиться до 400 «коней». Це на 6 «коней» більше, ніж у RS 3 поточного покоління. Таким чином, він буде потужніше, ніж AMG CLA 45 (375 к.с.) і зрівняється з M2 Gran Coupe (400 к.с.).

Audi планує почати продавати новий седан A3 в кінці цього року. Скільки він буде коштувати – ще не відомо.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!