Kia представила оновлений кросовер Sorento (Фото)

0
689

Kia офіційно надала оновлений кросовер Sorento. У нього новий дизайн, зовсім не схожий на попередню версію.

Спереду встановлена ​​фірмова решітка «тигровий ніс» і нові фари зі світлодіодними ДХВ. У порівнянні з попередником у нового Sorento коротші обвіси спереду і ззаду. Задні ліхтарі запозичені у Telluride, а кузов виділяється різкими лініями.

Новинка заснована на третьому поколінні платформи N3, тому колісна база збільшилася на 35 мм. В Австралії Sorento буде пропонуватися в семи варіантах забарвлення, а в Європі – в десяти.

У салоні встановлені 12,3-дюймова цифрова приладова панель і 10,25-дюймовий сенсорний мультимедійний комплекс. Для оббивки використовувалися високоякісні матеріали. Салон шкіряний з контрастними металевими акцентами. У деяких комплектаціях доступні чорна тканинна оббивка і стьобана шкіра Nappa.

Новий Sorento оснащується 2,2 літровим дизельним двигуном, що розвиває 198 к.с. і 440 Нм крутного моменту. Мотор працює в парі з 8-ступінчастою АКПП з подвійним мокрим зчепленням. Крім того, пропонується гібрид на основі 1,6-літрового бензинового мотора. Він працює разом з електромотором потужністю 44,2 кВт і акумулятором ємністю 1,49 кВт*год. Загальний вихід системи складає 227 к.с. і 350 Нм. Гібридний двигун з’єднується з 6-ступінчастою АКПП.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!