В мережі з’явилася свіжа інформація про новий Toyota Land Cruiser 300

0
584

Виробник планує офіційно презентувати новий позашляховик Toyota Land Cruiser 300 влітку 2020 року. В мережі з’явилася свіжа інформація про цю машину.

Інсайдери повідомляють, що в модернізованому авто Toyota Land Cruiser 300 зміниться зовнішній вигляд в порівнянні з попередниками. Позашляховик отримає поліпшені грати радіатора, задній бампер і збільшений дорожній просвіт. Модель в стандартній комплектації оснащена силовою установкою об’ємом 3,4 л потужністю 416 л. с., механічною або автоматичною коробкою передач і повним приводом. Виробник представить бензинову і дизельну версії авто. Позашляховик обладнаний додатковими опціями, які роблять їзду зручною і безпечною.

Салон машини отримав сучасну розважальну систему. Нова Toyota Land Cruiser 300 компактніша, але важче попередника. Представники японської компанії заявили, що зміна ваги моделі не погіршить її характеристики і прохідність. Експерти прогнозують популярність новинки в Австралії і на Близькому Сході. У цих регіонах традиційно високий попит на Land Cruiser. Очікується, Toyota представить новий позашляховик в липні або серпні 2020 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!