В мережу потрапили перші рендерні зображення нового Opel Mokka X

У процесі створення цієї візуалізації дизайнери спиралися на шпигунські фотографії закамуфляжованої новинки.

0
251

Поки компанія Opel готує публічну прем’єру нового покоління свого популярного кросовера, в мережі вже можна знайти рендери нового Opel Mokka X. Своє бачення новинки представили дизайнери порталу kolesa.ru. При створенні зображень вони зверталися до шпигунських знімків німецького SUV. Нагадаємо, Mokka 1-ої генерації побачив світ ще в 2012-му, а через чотири роки кросовер пережив рестайлінг, отримавши до того ж літеру «Х» в назві. Opel Mokka X другого покоління, зображений на рендера, мало чим схожий на свого попередника.

Дизайн новинки більше схожий з кросовером Grandland X. При цьому у нового Mokka X є й оригінальні риси. Так, радіаторну решітку тут об’єднали з фарами. Такого тандему на опельовських моделях ми ще не зустрічали.

Пропорції новинці також дісталися нові: крос першого покоління відрізнявся коротким капотом і «заваленим» лобовим склом, новинка ж має практично горизонтальний капот і більш «кремезні» стійки лобового скла. Доповнює стильний образ нового Opel Mokka X ефектний контрастний дах. Її можна зустріти і на інших кросоверах Opel. Фари знайшли стильне L-образне зображення, а ось нішу реєстраційного знака помістили на задній бампер. Платформою для нового Mokka X послужить EMP1. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!