На тестах помічений оновлений седан Mercedes C-Class

0
320
Журналісти запам’ятали прототипи компактного седана Mercedes C-Class наступного покоління (індекс W206). Схоже, що зовнішній вигляд автомобіля не отримає великих змін.
Ці тестові машини продовжують «носити» важке маскування, яке приховує весь кузов. На цих машинах використовується маскування як спеціальними панелями, так і звичайною плівкою. Судячи з усього, дизайнери не мають наміру кардинально змінювати зовнішній вигляд C-класу наступного покоління, тому що загальний силует виглядає дуже схоже на поточний. Новий C-Class повинен отримати безліч більш сучасних двигунів, включаючи гібридний і плагін-гібридний мотори.
«Шпигунські» знімки показують, що вже ведеться розробка високопродуктивного Mercedes-AMG C53, який може використовувати 2,0-літровий двигун з турбонаддувом від A45 S, потужність якого становить 416 кінських сил. Ходять чутки, що більш потужний C63 також отримає цю силову установку, але тільки з додаванням до неї електромотора, що тим самим веде до збільшення загальної продуктивності.

Можна очікувати, що C-Class отримає останню версію інформаційно-розважальної системи MBUX з двома екранами – один для «приборки», інший для самої «мультімедійкі». Також буде доступний широкий спектр технологій активної безпеки і систем допомоги водієві.

Оновлена платформа MRA2, на якій буде побудована новинка, може збільшити простір в салоні. Нове покоління Mercedes-Benz C-Class отримає передню підвіску з подвійним поперечним важелем в поєднанні з задньою підвіскою, що має забезпечити комфортну їзду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!