Kia представила новий Kia Sorento

0
1039

У той час як Kia Motors встановили світову прем’єру Sorento на четвер 19 березня, сьогодні відбулася онлайн-презентація моделі в Південній Кореї, де відразу ж стартував продаж.

Четверте покоління Sorento – це нова модель, випущена через шість років після дебюту третьої генерації в 2014 році. Зовнішній дизайн новинки був доповнений концепцією «Вишукана сміливість». Передня частина має дизайн «ніс тигра», який додає сміливості завдяки з’єднанню решітки радіатора і світлодіодною оптикою, а задня частина має контраст з вертикальними задніми ліхтарями, горизонтально розташованою емблемою у вигляді букв і широким бампером.

У салоні можна відзначити повністю цифрову панель приладів з 12,3-дюймовим екраном, 10,25-дюймовий тачскрін мультимедійної системи і електронний перемикач швидкостей, а також «декоративне освітлення Crystal line», стьобані сидіння зі шкіри Nappa. Автомобіль отримав у своє оснащення камери кругового огляду. Колісна база Sorento була збільшена на 35 мм, що дозволило збільшити вантажний простір і запас для ніг задніх пасажирів.

Нова дизельна модифікація Sorento являє собою комбінацію двигуна SmartStream D2.2 і трансмісії SmartStream 8DCT, які відповідають посиленим нормам викидів в Європі. Потужність агрегату становить 202 кінських сили. Гібридна модель отримала сумарну потужність в 180 к.с. від турбірованого Smart Stream і електромотора.

Крім того, в третьому кварталі цього року буде додана нова бензинова версія нового Sorento, оснащена двигуном SmartStream G2.5 T. Проте, Kia Motors не розкриває конкретний графік запуску в продаж гібридної моделі, яка раніше припинила існування через недотримання урядом стандартів екологічних транспортних засобів.

Ціна дизельного Kia Sorento 4-го покоління була встановлена ​​на рівні 2 948 000 вон (близько 23 727 доларів США) за комплектацію Prestige trim, 3,28 млн Вон (25 972 дол. США) за виконання Prestige, 3,53 млн вон (28 387 дол. США) за версію Noblesse і 3,82 млн вон (30 721 дол. США) за топову модифікацію Signature.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!