Авто

Топ-5 культових автомобілів, які прийшли до нас з 90-х

Share

Гібридні авто та електромобілі – це, звичайно, добре. Але останніми роками ХХ століття можуть з гордістю представити свої власні культові автомобілі, які вже тоді вражали уяву своїми потужними характеристиками.

Mercedes-Benz E-Class (W124)

Седан бізнес-класу Mercedes-Benz W124 випускався з 1984 по 1996 рік. Сьогодні тисячі автомобілів цієї моделі їздять дорогами усього світу. Бензинові інжекторні мотори об’ємом від 2,0 до 5,0 літрів виходжують до 500 000 кілометрів, а дизелі взагалі вважаються “мільйонниками”. Найголовніше – належний догляд за цими автомобілями.

BMW 5 Series E34

Решта на дорогах моделі BMW E34, як і двадцять років тому, відрізняються хорошою динамікою, чуйнтливою керованістю, комфортом при тривалих поїздках. Вибираючи старий автомобіль, не варто брати бензинові двигуни об’ємом до 3 літрів, оскільки вони занадто слабкі. V-подібних 8-циліндрових і турбодизелів також варто уникати через менший ресурс і дорогий ремонт.

Audi A6 (C4)

Від початку і до середини 90-х років німецькі седани Audi 100 були популярні через оцинкований кузов і повний привід. У наші дні ці машини популярні завдяки тому ж таки кузову, який відрізняється довговічністю. Також свою роль грає низька вартість.

Volkswagen Passat B3/B4

Volkswagen Passat – автомобіль нижчого класу, ніж його попередники. Проте цей автомобіль завоював статус легенди 1990-х. Passat B3 почали випускати в 1988 році, а в 1993 був проведений рестайлінг, який суттєво змінив зовнішній вигляд автомобіля. Автомобілі Passat B3/B4 відомі як невибагливі машини з дуже надійною підвіскою і довговічним двигуном. Також їх можна придбати за досить помірною ціною.

Honda Accord

Численні седани Honda Accord залишили після себе безліч хвалебних відгуків. Японські машини 1990-х мають хорошу динаміку і багату комплектацію. Ціни на старі Accord більш ніж доступні. На жаль, в українських реаліях ці автомобілі досить швидко зношуються, а придбати нові деталі – недешева розкіш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Toyota Camry може стати повністю електричним седаном

Нове покоління знаменитого своєю надійністю седана Toyota Camry було представлено минулого року. Машина вперше в…

08.05.2024

Toyota Camry – символ надійності та комфорту для автомобілістів 

Завжди є автомобілі, які стають символами надійності, комфорту і популярності. Один із них - Toyota…

08.05.2024

Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

Компанія Dacia відносно недавно презентувала оновлену версію кросовера Dacia Spring 2024. У процесі модернізації він…

07.05.2024

Представлено новий універсал Volkswagen Passat 2024 з повним приводом 4Motion

Компанія Volkswagen продовжує розширювати лінійку своєї оновленої моделі Passat, представивши версію із системою повного приводу…

07.05.2024

Rolls-Royce Cullinan оновився і отримав дивне «обличчя» (фото)

Rolls-Royce представив оновлений кросовер Cullinan. Розкішний позашляховик пережив модернізацію в середині життєвого циклу, і вона…

07.05.2024

Polestar представила електромобіль із надшвидкісною зарядкою

Компанія Polestar опублікувала відеозвіт про випробування технології надшвидкої зарядки: прототип седана Polestar 5, оснащений батареєю…

07.05.2024