Нові Volkswagen Golf R і Arteon R помітили в Швейцарії

0
936

Кілька «заряджених» авто Volkswagen недавно сфотографували на стоянці готелю Санкт-Моріц в Швейцарії.

В YouTube показали відеоролик, знятий TheTFJJ, який спочатку являє нам прототип Volkswagen Golf GTI Mk8, перш ніж інший Golf виїжджає на парковку. Цей конкретний випробувальний мул наділений конструкцією кузова моделі Mk7, проте внутрішня частина і чотири патрубки вихлопних труб підкреслюють індивідуальність авто.

Як повідомляє портал «32cars.ru» пізніше в відео показують ще один прототип Volkswagen Golf R Mk8. На цей раз, однак, тестова модель має кузов останньої генерації Golf і більше схожа на версію, готову до серійного виробництва. Прототип також укомплектований новою передньою панеллю з більш крупними гратами радіатора і повітрозабірниками, схожими на нову GTI. Зауважимо, що автомобіль також хвалиться синім акцентом на передній решітці, який зазвичай характерний для Golf GTE, а не для версії R.

У ролику також коротко розкривається питання про те, як виглядає авто, ймовірно, прототип майбутнього Volkswagen Arteon R. Про цей автомобілі говорили вже давно і раніше фотошпигуни ловили його під час тестів. Підкреслимо, що розглянутий прототип має значок R-Line на передній решітці, так що поки не ясно, чи дійсно це справжня тестова версія Arteon R.

Як не крути з приводу силової установки Arteon R є кілька позицій. У той час як деякі джерела запевняють, що автомобілю дістанеться 3,0-літровий двоциліндровий двигун VR6 з віддачею близько 400 к.с., інші говорять про 2,0-літровий турбомотор, який в майбутньому Golf R буде виробляти близько 333 к.с . потужності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!