У мережі з’явилися фотографії нової Dacia Sandero

0
1823

Румунська марка автомобілів Dacia вже давно закріпилася на українському ринку і є досить-таки популярним автомобілем. І автокомпанія Dacia для своїх покупців розробляє нові моделі Sandero. Третє покоління Dacia Sandero має бути представлена на автосалоні вже в цьому році, ну а в продажу автомобіль з’явиться в 2021.

Про це пише auto.24tv.ua .

Українці полюбили бюджетні і компактні автомобілі Dacia під маркою Renault. Тепер же, завдяки цій французької компанії, Dacia поліпшити дизайн своєї новинки і тепер в цьому автомобілі з’явитися щось французьке. Але це стосується не тільки зовнішнього вигляду.

Дивлячись на фотографії можна побачити, що Sandero буде дотримуватися дизайну нового Duster, але в підсумку він швидше за все буде схожий на Sandero Stepway. Також судячи з фотографій, задоволене велику увагу привертає нова оптика автомобіля, яка стала вужчою і діодною. А така оптика додає автомобілю агресивність і зовнішній вигляд більш дорого класу автомобіля.

Звичайно ж про технічні характеристики нового Sandero поки нічого не відомо. Але за інсайдерськими чутками стало зрозуміло, що дуже багато компонентів нова модель Sandero отримає від п’ятого покоління Renault Clio. І якщо це дійсно так, то у нового Sandero буде кілька двигунів з об’ємом 1,0 л, будуть дизельні двигуни, а також кілька гібридних версій.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!