Авто

Компанія Volkswagen починає продажі кросовера-кабріолета T-Roc

Share

Протягом півтора тижнів у дилерів Volkswagen можна буде придбати відкриту версію компактного кросовера T-Roс. Однак мова йде поки лише про німецький ринок, де автомобіль оцінили від 27 495 євро. Автовиробник позіціанірует новинку як «перший кросовер-кабріолет в компактному класі» і єдиний автомобіль зі складаним верхом в лінійці бренду.

Нагадаємо, що публіці відкриту версію моделі вперше показали ще влітку минулого року. Від стандартної версії моделі відкритий T-Roc відрізняється відсутністю задніх дверей і наявністю тканиннмс складним дахом на чотирьох поперечках, який можна опустити і підняти всього за 30 секунд на швидкості до 30 км / г. Керувати процесом можна як з брелока, так і з салону шляхом натискання однієї кнопки. Колісну базу довелося збільшити на 40 мм, щоб організувати місце для складеного даху, а ззаду встановити дугу безпеки. Це дозволило збільшити довжину автомобіля. Однак обсяг багажника довелося скоротити з 445 до 284 літрів.

Моторна гамма кабріолета запозичена у базового T-Roc і представлена ​​бензиновими агрегатами – «турботрійкою» об’ємом 1,0 літра і 1,5-літровою “турбочетвіркою», віддача яких становить 115 і 150 к.с. відповідно. Пару всім моторам становить механічна трансмісія, а для більш потужного варіанту також передбачений «робот» DSG.

Також крос-кабріолет можна замовити зі «спортивним» пакетом R-Line, в який входять 17- або 19-дюймові диски і новий пластиковий обвіс кузова. Покупцям в якості опції доступні аудіосистема з 12 динаміками, мультимедійний комплекс MIB3 з електронної eSIM-картою та цифрова панель приладів.

Виробництво кабріолетів T-Roc буде здійснюватися на заводі Volkswagen в німецькому місті Оснабрюк. Компанія має намір щорічно продавати близько 20 тис. екземплярів моделі зі складним дахом. Для порівняння, за 2а роки присутності на ринку стандартного T-Roc модель була продана в кількості 360 тис. одиниць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Volkswagen

Останні записи

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024

Bentley Continental GT нового покоління буде представлено у червні

Bentley готується представити четверте покоління свого знакового Continental GT . Новий розкішний гран-турер отримає оновлену…

16.05.2024