Представлений позашляховий спорткар в стилі Porsche 911

0
878

Компанія Ruf Automobile показала свій перший повнопривідний концепт Ruf Rodeo, який стилізований під Porsche.

Нагадаємо, що Ruf Automobile спеціалізується на випуску невеликих тиражів спорткарів, які виконані в стилі моделі Porsche 911. Так, два роки тому дебютував заднемоторний автомобіль Ruf CTR з турбованим силовим агрегатом, а через рік показали його атмосферну модифікацію – Ruf SCR. Тепер же відбулася презентація повнопривідного концепту Ruf Rodeo .

Варто відзначити, що між Ruf Rodeo і оригінальним Porsche 911 не так вже й багато спільного. В основі концепту лежить міцний монокок, який, як і зовнішні панелі кузова, виконаний з вуглепластика. Каркас і деформуються зони безпеки зроблені зі сталі. Крім того, Ruf Rodeo може похвалитися збільшеним кліренсом, більш длінноходной підвіскою і шинами з особливим профілем.

В арсеналі Ruf Rodeo знаходиться атмосферний 4,0-літровий опозитний двигун, який видає 510 к.с. і 470 Нм крутного моменту. У парі з мотором працює 6-швидкісна механічна коробка передач власної конструкції і система повного приводу. Це перша модель компанії, у якій крутний момент розподіляється на обидві осі. Дата виходу новинки на ринок поки не називається, так як автомобіль знаходиться поки в статусі концепту.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!