В мережі опублікували нові шпигунські фото кросовера Hyundai

0
349

Кросовер Hyundai Kona N зняли на камеру під час тестування в засніженій місцевості. У мережі опублікували нові шпигунські фото машини в камуфляжній плівкою.

Маскування авто не завадила розглянути особливості Hyundai Kona N. Новий кросовер отримав розширені колісні арки в порівнянні з попередником, гальма Brembo з червоними супортами і подвійні вихлопні труби. Південнокорейський виробник проводить аналогію між цією моделлю і більш дорогим позашляховиком Cupra Ateca. Перші звістки про бажання компанії випустити спортивну версію Kona N з’явилися в 2018 році. Тоді ж показали прототип моделі, але до масового випуску справа не дійшла. Судячи з проведення випробувань, компанія запланувала швидкий початок масового виробництва кросовера.

Передбачається, Hyundai Kona N отримає турбодвигун об’ємом 2 л потужністю 275 к.с., механічну або автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням. Презентація моделі намічена на літо, а на ринок її планують вивести в 2021 році. Офіційної інформації про вартість авто поки не надходило.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!