Експерти назвали важливі опції, на які потрібно звернути увагу при покупці авто на вторинному ринку

0
906

Експерти назвали найважливіші опції, які потребують уваги при виборі та купівлі авто на вторинному ринку. Слід враховувати стан підвіски, врізного люка і допустимість деяких елементів тюнінга.

Важливим моментом є аналіз роботизованою КПП, так як у машин з пробігом вона може мати неприємні «сюрпризи». При реальних пропозиціях моделей з DSG або з гідромеханічної коробкою краще вибрати друге. Як приклад фахівці називають автомобілі Volkswagen з DSG. Пневматична підвіска має м’якість і зберігає ідеальну рівновагу навіть при входженні в крутий поворот, але через дорожній бруд пневмобаллона приходять в непридатність досить швидко. Їх потрібно міняти через кожні 150 тис. км (5-7 зимових сезонів). Слід звертати увагу на знос ущільнювачів верхнього люка, так як через них може надходити вода. Подібні проблеми можуть мати місце і в машинах з панорамним дахом зі зсувними секцією.

Тюнінг здатний надати додатковий візуальний ефект, в той же час він повинен відповідати безлічі правил і перебувати в допустимих межах, заявляють експерти.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!