McLaren випустив суперкар GT Verdant Theme з розкішним інтер’єром (фото)

0
617

Компанія McLaren розповіла про новий суперкар GT Verdant Theme.

Підрозділ McLaren Special Operations (MSO) представили суперкар GT пофарбований в неймовірний триколірний відтінок і з особливою обробкою салону. Завдяки особливій процедурі забарвлення кузова трьома відтінками зеленого колір змінюється в залежності від кута зору і освітлення.

Для того, щоб добитися ефекту кольору-хамелеон знадобилося близько 430 годин на забарвлення кузова. Знизу нанесена контрастна лінія, а гальмівні супорти, пофарбовані в салатовий колір. Для додання брутальності колісні диски, патрубки вихлопних труб і окантовку вікон пофарбували в чорний колір.

Інтер’єр суперкара оброблений натуральним кашеміром, темно-зеленою і антрацитовою шкірою. На підголівниках нанесені логотипи MSO, а накладки панелі і педалей оформлені особливим способом.

Суперкар приводиться в рух 4,0-літровим двигуном V8 потужністю 620 к.с., який поєднується з 7-ступінчастою преселективною роботизованою трансмісією і заднім приводом. З місця до 100 км / год GT Verdant Theme розганяється за 3,2 секунди, а позначки 200 км / год він досягає за 9 секунд.

Схожу модифікацію можна замовити для будь-якої моделі британського автовиробника, проте вартість доопрацювань буде неймовірно високою.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!