Компанія Hyundai показала перше зображення «зарядженого» хетчбека i20 N

0
390

Новинка з’явилася в ролику, який присвячений стандартній моделі Hyundai i20.

Варто сказати, що оновлений компактний хетчбек Hyundai i20 стане першою моделлю марки на європейському ринку, яка буде використовувати мову дизайну під назвою «чуттєва спортивність». Дана стилістика полягає в гармонії між пропорціями, архітектурою, стайлінгом і технологіями. Її вже приміряли серійні седани компанії – Lafesta і  Sonata .

Тепер же в Мережі з’явилося перше зображення “зарядженої” версії i20 N . Дивлячись на тизер, можна сказати, що хот-хетч отримає модернізовані бампери і спойлер, розташований на кромці даху автомобіля. За попередньою інформацією, в оснащенні нового i20 N з’явиться турбований 1,6-літровий двигун T-GDI , який видає 200 к.с. Такий же мотор має оновлена модель Sonata , але у седана він розвиває 180 к.с. і 265 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, що у попереднього покоління i20 теж була «заряджена» модифікація, яка називалася i20 N Sport . Під капотом такого автомобіля стояв 1,4-літровий наддувной агрегат потужністю 115к і 160 Нм крутного момент. У парі з ним працювала 6-швидкісна механічна коробка передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!