Опубліковані перші зображення Ford F-150

0
978

Дизайнери представили зовнішність оновленого пікапа Ford F-150.

Перша модель пікапа F-Series з’явилася в 1948 році. Модель вже довгі роки залишається неймовірно популярною, адже це найбільш продаваний автомобіль на північноамериканському ринку. Актуальне покоління з’явилося в 2014 році, а вже в 2017 була представлена рестайлингова модель. Автовиробник готує ще одне оновлення, яке серйозно змінить зовнішність F-150 . Спереду з’явиться нова вужча решітка радіатора з хромованою поперечиною по центру. Покупців також порадують, і нові фари більш простої форми і Г-образні світлодіодні ходові вогні. Грунтуючись на наявних даних дизайнери «Колеса.ru» представили зовнішність нового пікапа.

Екстер’єр прикрасить новий передній бампер з витягнутими протитуманними фарами, обрамленими світлодіодними елементами. Вивчаючи шпигунські фотографії можна помітити нові бічні дзеркала, які стали більш компактними. Ззаду додали ліхтарі більш простої форми, які виконані в стилі передньої оптики.

Зміни відбудуться і в моторній гамі F-150 . Пікап актуального покоління може мати під капотом турбовані бензинові двигуни EcoBoost об’ємом від 2.7 (325 к.с.) до 3.5 (450 к.с.), або турбодизель силовий агрегат Power Stroke об’ємом 3,0-літра. Найбільш потужним є 5,0-літровий V8 з віддачею 395 к.с. Фахівці припускають, що для рестайлингової версії двигуни можуть бути модернізовані. Очікується поява гібридних версій, а в 2021 році буде представлена повністю електрична модифікація. Прем’єра нового F-150 відбудеться вже в цьому році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!