Новий кросовер Toyota Wildlander виявився дешевшим RAV4 (Фото)

0
1198

Компанія Toyota назвала офіційні ціни на свій новий кросовер Wildander, старт прийому замовлень на який було дано сьогодні, 28 лютого. Продавати цю модель будуть виключно в Китаї. Перші товарні автомобілі доберуться до своїх покупців 17 квітня.

Нагадаємо, що новий Toyota Wildlander є перелицьовану версію кросовера Toyota RAV4 п’ятої генерації. Незважаючи на загальну родовід Wildlander відрізняється від свого аналога збільшеною довжиною, що виросла на 65 мм – до 4665 мм.

Надає руху «паркетнику» 2-літровий бензиновий агрегат на 171 кінську силу або гібридна силова установка на 222 «сили», що базується на 2,5-літровому «атмосфернику». Як коробки передач запропонований безальтернативний варіатор. Привід може бути як переднім, так і повним.

В арсенал нового Wildlander увійшли: камери кругового відеоогляду, інтелектуальний «круїз», система розпізнавання дорожніх знаків, система утримання в смузі руху і система запобігання зіткнень.

Примітним виявився той факт, що вартість нового Toyota Wildlander в Китаї виявилася меншою, ніж зараз там продають п’яте покоління RAV4. За базову комплектацію новинки просять від 171 тисячі 800 юанів. У свою чергу, стартовий цінник RAV4 нової генерації починається від 174 тисяч 800 юанів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!