Експерти назвали ТОП-3 міських автомобілів за ціною до $ 7000

0
467

Хороший автомобіль за невеликі гроші на вторинному ринку України підібрати складно, але в більшості своїй саме ця цінова категорія найпоширеніша.

З безлічі моделей на вторинному ринку нашої країни експерти вибрали трійку найцікавіших екземплярів, які підійдуть для спокійної міської експлуатації і заощадять гроші новому власнику. І першою з цього списку став компактний чеський автомобіль Skoda Fabia. Модель має одну незаперечну перевагу – двосторонню оцинковку кузова, яка захищає від ранньої появи іржі. За вказану суму можна підібрати екземпляр 2010-2013 років випуску з пробігом до $ 6000. Тим, хто планує придбати таку машину, доведеться вибирати між 1,4-літровим 86-сильним мотором і 1,6-літровим на 106 к.с. У зв’язці з ними найчастіше попадається механічна трансмісія, але можна знайти екземпляр і з «автоматом».

На другому місці розташувався Chevrolet Aveo 2011-2014 років випуску. Правда з надійного тут тільки силова установка – зв’язка 1,6-літрового двигуна і 5-ступінчастою МКПП. Кузов же автомобіля залишає бажати кращого, до того ж часто у таких автомобілів скручують пробіг після тривалої експлуатації в таксі.

Замикає рейтинг колись популярний Opel Astra H. Автомобіль був однією з найбільш масових моделей бренду на нашому ринку, адже випускався він майже 11 років. Кузов досить ефективно пручається корозії і навіть автомобілі ранніх років випуску до цих пір зберегли свою привабливість. Однак зовнішність можуть зіпсувати затерті фари, які не можуть похвалитися високою зносостійкістю і довговічністю. В автомобілях 2008-2011 років випуску, які потрапляють в цінову категорію до $ 7000, найбільш поширеними є 1,6-літрові версії потужністю 115 к.с. і більш потужні 1,8 на 140 к.с.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!