Авто

Автомобілі майбутнього: найкрутіші моделі 2021 року

Share

Автомобільні новинки будуть доступні для українських автолюбителів в 2021 році.

Експерти порталу MMR зробили підбірку автомобілів, які зараз більше нагадують футуристичні моделі, але які надійдуть в продаж вже найближчим часом, і які також будуть доступні українським автолюбителям.

Підбірка авто майбутнього:

BMW iNext

Судячи з заявленим характеристикам, він отримає багатомоторні силову установку і зможе проїхати без підзарядки до 600 кілометрів.

Також електромобіль оснастять «розумними» стеклами. Технологія називається Intelligent Glass Control. Вона дозволяє використовувати засклені поверхні в якості дисплеїв і являє собою скло зі спеціальною плівкою, яка під дією електричних імпульсів змінює ступінь прозорості. В її складі є так звані рідкі кристали, що дозволяють реагувати на вплив струмом частки секунди. А ще плівка може затемнюватися тільки в певних областях.

Hyundai Tucson

Нове покоління Hyundai Tucson – мабуть, одна з найбільш очікуваних новинок в Україні. І це не дивно. Кросовер входить в «десятку» найпопулярніших автомобілів країни.

Ще в жовтні 2019 представники Hyundai заявили: новий Tucson буде мати «дуже цікавий дизайн». Але шпигунам поки так і не вдалося зняти автомобіль без камуфляжу.

За нечисленними фотографіями з тестів можна зрозуміти, що кросовер отримає такі ж фари головного світла, як в Hyundai Santa Fe нового покоління. А ось решітка радіатора, судячи з усього, буде зовсім інша.

Салон нового «Туссана» також буде виконаний в стилістиці Santa Fe.

Infiniti EV

В 2021 році Infiniti випустить перший електрокар. Він стане передвісником цілої лінійки електрифікованих машин, частка яких в загальних продажах марки до 2025 року складе 50%.

За словами головного виконавчого директора Nissan Хірото Сайкави, модельний ряд Infiniti через кілька років буде складатися тільки з чистих електрокарів і машин з гібридною силовою установкою.

До її складу увійде блок акумуляторних батарей і невеликий бензиновий двигун, який буде виступати в ролі генератора.

Як буде виглядати перший електрокар Infiniti, можна судити по концепту Q Inspiration, який компанія представила в 2018 році на автосалоні в Детройті.

Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander повинен змінитися до невпізнання. Кросовер буде спроектований на платформі альянсу Renault-Nissan. Про це встиг розповісти Бернар Луар, керівник європейського філії Mitsubishi.

Представник компанії не назвав платформу, на якій буде базуватися новий Outlander. Але, швидше за все, кросовер розділить технічну начинку з Nissan X-Trail і Qashqai наступних поколінь.

Очікується, що зовнішність нового «Аутлендер» буде виконана за мотивами концепту Engelberg Tourer.

В Європі Mitsubishi зробить ставку на електрифіковані версії кросовера і розраховує розвинути успіхи Outlander PHEV, який став найпопулярнішим гібридом в європейських країнах.

Tesla Cybertruck

Початкові версії новинки з заднім приводом комплектуються одним електромотором. Розгін до «сотні» у такого пікапа займає близько 6,5 секунди. Максимальна швидкість – 177 км на годину. Без підзарядки машина може проїхати до 400 кілометрів.

Також клієнтам запропонують модифікацію пікапа з двома електричними моторами і системою повного приводу. Топова версія Cybertruck оснащується відразу трьома електромоторами. Один двигун встановлений на передній осі і два на задній. До 100 км / год машина розганяється всього за 2,9 с, що робить новинку одним з найшвидших пікапів в світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Новий позашляховик вийде на український ринок (фото)

В Україні з'явиться новий автомобільний бренд Ineos. Британська компанія спеціалізується на виробництві рамних позашляховиків. Продажі…

19.05.2024

До 7000 гривень штрафу: де заборонено залишати відкритими вікна авто

Багато українських водіїв вважають, що вони повинні нести відповідальність тільки за свої дії на дорозі.…

19.05.2024

Як урятувати автомобіль від ремонту після заправки неякісним пальним

Якщо виявлено, що транспортний засіб був заправлений неякісним паливом, дуже важливо діяти негайно, адже це…

19.05.2024

Лікар назвав головні помилки, які роблять усі водії під час перевезення дітей в авто

Забезпечення безпеки дітей у транспортному засобі має першорядне значення, однак, багато батьків з незнання припускаються…

18.05.2024

Нововведення в обов’язковому техогляді в Україні — подробиці

Хоча за офіційною статистикою поліції через технічні несправності стається менше 1% ДТП, обов’язковий техогляд все…

18.05.2024

Volkswagen та Renault не зійшлися в думках: бюджетний електромобіль під загрозою

Volkswagen і Renault припинили переговори про спільну розробку доступного електромобіля на базі Twingo, повідомили джерела.…

18.05.2024