Опубліковані якісні рендерні зображення нового BMW M3

BMW M3 2021 модельного року створено на основі фотографій і шпигунських знімків. Чотиридверний седан повинен дебютувати в протягом наступних 12 місяців.

0
636
Опубліковані якісні рендерні зображення нового BMW M3

Оскільки BMW майже готовий випустити новий G80 M3, в мережі з’явилися рендерні зображення майбутнього супер-седана. Насамперед варто почати з передньої частини 203 M3, так як саме тут знаходиться та сама решітка, що розділяє думки на «за» і «проти». Крім решітки, BMW M3, як очікується, поділиться своїм зовнішнім дизайном з майбутнім M4 Coupe і Convertible, причому останній повинен отримати ніс великого розміру.

В останні роки M-підрозділ баварської марки все більше приділяє увагу обважуванню, а видатна передня частина, безумовно, є тенденцією дизайну, яку можна спостерігати на інших моделях BMW. Сподіваємося, що баварці, по крайній мірі, придумають складки на капоті, як на цьому рендері, які, як і в Concept 4, допомагають хоча б частково інтегрувати грати.

Опубліковані якісні рендерні зображення нового BMW M3 Опубліковані якісні рендерні зображення нового BMW M3

Що стосується задньої частини високопродуктивного седана, то тут мова йде про більш урівноважений підход в порівнянні з зовнішнім інтерфейсом. Як повідомляє видання 32cars.ru , задня частина більш збалансована і виконана в дусі минулих M3. Основними елементами, які ми тут маємо, є спойлер кришки багажника і дифузор з традиційними попарно здвоєними вихлопними трубами.

BMW майже підтвердив, що за продуктивність майбутнього спортивного автомобіля буде відповідати новий трициліндровий двигун S58 з двома турбінами, який відповідає за живлення X3 M і X4 M, так що від нього можна очікувати до 510 к.с. в комплектації для Competitions. Не варто забувати про xDrive, що надає M3 AWD + RWD технології водіння, по крайней мере, в якості опції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!