З’явилися перші зображення оновленого Volkswagen Tiguan (ФОТО)

0
2841

Портал «Колёса.ру» на основі шпигунських знімків нового кросовера Volkswagen Tiguan розробив рендерні зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що Volkswagen Tiguan другої генерації випускається з 2016 року. Тому прийшов час для оновлення. Судячи з представлених рендерних зображень, решітка радіатора у новій моделі витягнеться у висоту, і вона буде візуально об’єднана з фарами. Зміниться і передня оптика: вона отримає нову форму в дусі оновленого Golf , а також світлодіодну начинку з L-образними елементами в кожній фарі. У передньому бампері розширять повітрозабірник, через який буде проходити хромований молдинг.

За попередньою інформацією, бокова частина нового Volkswagen Tiguan не зміниться. При цьому ззаду з’являться нові ліхтарі. Вони, в цілому збережуть колишню форму, але знайдуть новий світлодіодний малюнок – замість горизонтальних смужок стоятимуть вертикальні сегменти. Косметичні зміни отримає і задній бампер, в нижній секції якого встановлять хромований молдинг. Крім того, на кросовері з’явиться і новий фірмовий логотип компанії.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!