Універсал Volkswagen Arteon проходить випробування в Швеції

0
660

Через роки обіцянок компанія Volkswagen створила довгоочікуваний універсал Arteon. Автомобіль був протестований під іншою назвою в засніженій Швеції.

Німецька компанія Volkswagen заявляла про випуск універсала Arteon з кінця 2016 року до світової презентації фастбека. Її представники анонсували влітку 2019 року стильну альтернативу моделі для США Passat Variant. У той же час фірма розповіла про плани щодо нового універсала, при цьому не зазначивши його основу у вигляді Arteon. Побічно машину вдалося розкрити кілька тижнів тому як CC Travel Edition, і призначалася вона для китайського ринку. Тепер користувачі мають можливість побачити європейську модифікацію, яка тепер проходить тестування в Швеції.

Замаскований під Passat Arteon вражає своїми габаритами і позиціонується як практичний транспорт. Volkswagen може маркувати варіацію кузова Shooting Brake, але її проект являє собою звичайний універсал з відповідним оснащенням і задніми дверима. Його майже не замаскували, при цим на задніх ліхтарях присутні наклейки, які приховують дизайн. Схожий камуфляж помітний і на бампері, але він не приховує щось вимагає уваги. У Shooting Brake Arteon є трохи більший дорожній просвіт. Він володіє накладками із пластику на колісних арках. Збірка універсалу буде здійснюватися на заводі в Німеччині, а її офіційна прем’єра очікується в кінці року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!