Renault Duster обзавівся новим турбодвигуном від Mercedes (Фото)

0
796

На автошоу Auto Expo у Делі відбулася презентація «індійської» варіації Renault Duster, який має бензиновий турбований силовий агрегат від Mercedes-Benz. Дилери подібні кроси отримають до кінця 2020-го.

Так, мова йде про «турбочетвірку» TCe об’ємом 1,3 літра, побудованою фахівцями концерну Renault-Nissan-Mitsubishi разом з корпорацією Daimler. Перш вона перебувала під капотом всіх компактних автомобілів Mercedes-Benz, зокрема, A-Class, B-Class, CLA, GLA і нового кросу GLB.

Випуск варіації 1.3 TCe для Європи здійснюється на підприємстві французької марки в Іспанії і розвиває від 115 до 160 к.с., в той же час виключно для Індії випустять ще одну, локальну модифікацію даного двигуна продуктивністю 156 к.с. (250 Нм). Новий мотор буде працювати разом з 6-швидкісною МКПП і варіатором.

Так, в лінійку двигунів «індійської» моделі Duster 2020 року випуску увійдуть одночасно 3 силові агрегати: атмосферний мотор об’ємом 1,5 літра (відповідає екологічному стандарту BS6), турбований дизель на 1,5 літра потужністю 85 і 110 к.с. і новий турбодвигун на 1,3 літра від Mercedes, який розвиває 156 к.с.

У майбутньому нову турбовану «четвірку» 1.3 TCi отримають ще 2 машини французького бренду: крос-вен Triber і кросовер HBC.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!