Названі найкращі двигуни кросоверів з пробігом

0
1424

Іноземні автоексперти склали рейтинг найбільш надійних бензинових моторів об’ємом до 2 літрів, якими найчастіше оснащуються кросовери.

При формуванні ТОП-5 враховувалася статистика несправностей силових агрегатів після 200 тисяч км пробігу, граничний ресурс і ремонтопридатність.

На п’ятому місці – MR20. Мотор встановлювався на паркетники Nissan X-Trail і Qashqai. Ресурс ДВЗ вражає – 380 тисяч км пробігу. Серед недоліків – залягання кілець і, як наслідок, підвищена витрата мастила.

На четвертій сходинці рейтингу – двигун J20A від Suzuki. Ним комплектувався бестселер японського бренду – кросовер Grand Vitara. «Тривалість життя» агрегату – до 400 000 км пробігу, але і це не межа. Основним недоліком можна назвати підвищену витрату оливи, така несправність з’являється після 200 тисяч км пробігу.

Третє місце по праву отримав двигун 4B11, відомий по кросоверах Mitsubishi Outlander і ASX. Його максимальний ресурс становить 430 тисяч км пробігу. Примітно, що «слабких місць» у цього агрегату практично немає.

Почесну другу сходинку рейтингу займає 1AZ, який використовувався для оснащення Toyota RAV4. Цей силовий агрегат без проблем «проходить» 450 тисяч км пробігу.

«Золото» – у мотора Honda R20, який встановлювався під капотом CR-V. Цей двигун фактично не має недоліків, а його ресурс без капремонту досягає півмільйона кілометрів пробігу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!