Toyota готує до анонсу унікальний мінівен-позашляховик (фото)

0
229

Корпорація Toyota в травні нинішнього року продемонструє серійну варіацію концептуальної моделі Toyota, що представляє собою гібрид мінівена і позашляховика. Про це інформує агентство Best Car, спираючись на своє джерело.

Слід згадати, що дебют експериментального авто Toyota TJ Cruiser відбувся восени 2017 року на токійському автошоу. Він являє собою суміш місткого фургона і позашляховика з великим кліренсом і величезними колесами. Його найменування виникло від слів Toolbox («ящик для інструментів») і joy («насолода»).

Завдяки розсувним дверям і складним кріслам можна перевозити різний габаритний інвентар для активного відпочинку – від велосипедів до дощок для серфінгу.

В основу Toyota TJ Cruiser ляже модульна платформа TNGA, на якій побудовані багато нових моделей японського автовиробника. Моторна гамма буде представлена ​​гібридними силовими агрегатами на основі 1,8- і 2,5-літрових атмосферних моторів, а ще 2,0-літровою турбованною «четвіркою». Нову модель запропонують з переднім і повним приводом, який запозичать у кросу RAV4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!