Представлений епатажний суперкар Felino CB7R

Канадський виробник суперкарів - компанія Felino, опублікувала зображення свого нового суперкара CB7R. Офіційна демонстрація новинки запланована на кінець цього року.

0
1705

Виробник екзотичних суперкарів – канадська компанія Felino, тільки що представив свій новий спортивний автомобіль, який отримав позначення CB7R. Новинка «націлена на дослідну клієнтуру любителів спортивного водіння і прагне конкурувати з великими міжнародними виробниками в сегменті суперкарів високого класу» – йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Якщо форма двомісного автомобіля вам знайома, то це тому, що попередня модель марки – CB7 мала схожий дизайн. За словами представників компанії Felino, новий CB7R по суті є сильно модернізованою версією CB7.

Суфікс R означає «дорога», що говорить про те, що це той же самий хардкорних спортивний автомобіль, яким дозволено рухатися по дорогах загального використання.

«Розроблений командою професійних гонщиків, новий CB7R має під капотом 6,2-літровий двигун V8 потужність якого дорівнює 525 кінських сил (659 Нм). Автомобіль також можна замовити з 7,0-літровим V8, який розрахований на 700 к.с. (786 Нм), який забезпечує прискорення з 0 до 100 км / год всього 2,9 секунди ».

Незалежно від вибору двигуна, в гальмівній системі використовуються 390-мм шестипоршневі передні ротори і 378-мм чотирипоршневі ззаду. Кузов виготовлений з суміші вуглецевого волокна і композитних матеріалів, завдяки чому, машина важить 1 135 кг з ідеальним балансом ваги 50:50 між двома осями.

 Існує також ще більш «жорстка» версія новинки, яка отримала позначення CB7 +. Вона відрізняється іншим аеродинамічним обвісом і до того ж має меншу вагу. Автовиробник каже, що це найбільш «дикий» автомобіль, який вони коли-небудь проектували, і планує випускати його в обмеженій кількості. Офіційна демонстрація новинки запланована на кінець цього року. Ціни повинні варіюватися від 360 000 до 660 000 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!