На український ринок виходить новий Mitsubishi Pajero Sport

0
2682

Вже 1 лютого в Україні стартують продажі нового позашляховика Mitsubishi Pajero Sport.

Про це повідомляє Авто 24.

Рамний позашляховик Mitsubishi Pajero Sport отримав нову зовнішність в стилі Dynamic Shield, 8-дюймову цифрову панель приладів, двері багажника з електроприводом, а також кілька інших оновлень. При цьому Pajero Sport 2020 залишається справжнім позашляховиком з фірмовою системою Super Select 4WD-II і міцною рамною конструкцією.

Як і моделі L200 та ASX, які були презентовані в Україні у 2019 році, новий Міцубіші Паджеро Спорт 2020 отримав дизайн Dynamic Shield. Завдяки цьому передня частина виглядає ширше і візуально підкреслює силу й динаміку позашляховика.

Pajero Sport 2020 модельного року оснащений потужним 2,4-літровим дизельним двигуном з турбіною і системою MIVEC, який покликаний забезпечити потужність в пересуванні в будь-яких обставинах, тягові характеристики в широкому діапазоні обертів. Всі фірмові напрацювання інженерів Mitsubishi Motors забезпечують можливість досягти максимальної потужності 133 кВт на 3500 об/хв. (181 л.с.) і максимального крутного моменту 430 Нм на 2500 об/хв. та 400 Нм вже з 1500 об/хв.

8-ступінчаста АКПП має систему ручного перемикання швидкостей Sport Mode за допомогою важеля або підкермових пелюсток.

В Україні будуть представлені три повнопривідні комплектації. Ціна на новий Pajero Sport в базовій комплектації INTENSE MT, яка оснащена 6-ступінчастою механічною коробкою передач, стартує від 899 000 грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!