Стало відомо, які нові автомобілі в Україні коштують дешевше, ніж «євробляхи»

1
3546

З метою заощадити багато українців зважуються на покупку “євроблях”. Однак, придбання б/у автомобіля на європейських номерах може обійтися дорожче, ніж новий автомобіль.

Виявляється, нові автомобілі в Україні не завжди дорожчі, ніж в Європі. До того ж, якщо купувати машину закордоном то прийдеться додатково платити за розмитнення. З огляду на, що розмитнення нового транспортного засобу обійдеться в кругленьку суму, краще звернути увагу на нові авто представлені на вітчизняному ринку. 

Аналітики проаналізували ціни на популярні моделі в Україні і Німеччині. Для того, щоб порівняння було об’єктивним, були обрані моделі з однаковими двигунами і 2019 року випуску. Автомобілі 2018 року і старше продають зі значною знижкою.

Як відзначають аналітики вітчизняного ринку, лінійка моторів на одні і ті ж двигуни в Україні та ЄС різна. Яскравим прикладом може послужити, що в Німеччині модель Toyota Camry представлена ​​тільки в модифікації гібрид, Крім того, Hyundai Tucson з 2-літровим бензиновим двигуном недоступна. Ціни наведені за поточним курс Національного банку України.

Найцікавіше те, що ціни на автомобілі преміум-класу ще сильніше відрізняються. На деяких моделях можна заощадити 10-13 тисяч євро. Таким чином, їхати в Європу за новим автомобілем зовсім не варто.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!