Nissan опублікував черговий тизер свого нового кросовера (фото)

Nissan крадькома показала новий кросовер для Індії.

0
1640
The all-new 2018 Nissan Kicks, the newest entry in the fast-growing affordable compact crossover market, made its North American debut today at the Los Angeles Auto Show.

Компанія приховує деталі, але на тизерному зображенні компактний кросовер показав короткий капот, опуклі крила і опущені фари. Ми також можемо розглядати «рване» вітрове скло і пологий дах. Інші відомі особливості включають кутове заднє скло, і товсту задню стійку.

За словами Nissan, B-SUV виявиться «багатофункціональним преміальним пропозицією», який «призначене для майбутньої подорожі». Таке визначення досить розпливчасто, проте компанія заявила, що модель буде грунтуватися на їх кроссоверній спадщині і матиме «сильний і динамічний характер».

Модель була створена для індійського ринку і буде побудована там. Nissan не став вдаватися в подробиці, але сказав, що кросовер стане їх «першим зробленим для Індії компактним позашляховиком на основі філософської концепції« Зроби в Індії, зроби для світу».

Технічні характеристики не розкриваються, але в публікації повідомляється, що модель буде працювати на платформі CMF-A. Повідомляється, що потужність буде забезпечуватися 1,0-літровим трициліндровим бензиновим мотором з турбонаддувом, який може бути з’єднаний з п’ятиступінчастою механічною або автоматичною механічною коробкою передач.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!