Mitsubishi виводить на ринок новинки з 0,66-літровим двигуном (фото)

0
773

В Японії почали приймати замовлення на нові кей-кари – Mitsubishi eK Space і eK Cross Space.

На японському ринку відкрили попередній прийом заявок на кей-кари спільного підприємства Nissan і Mitsubishi. Мова йде про моделі Mitsubishi eK Space і eK Cross Space. Новинки стали родинними моделям eK Wagon і eK X (Cross), які дебютували навесні 2019 року.

В арсеналі нових Mitsubishi eK Space і eK Cross Space буде знаходитися 0,66-літровий 3-циліндровий мотор, який в «атмосферному» варіанті видаватиме 52 к.с. і 60 Нм крутного моменту і в турборежимі – 64 к.с. і 100 Нм. Покупцям запропонують і гібридні версії, де до основної продуктивності додасться 40 кінських сил електродвигуна. Всі модифікації авто комплектуються варіаторною трансмісією.

Нові Mitsubishi eK Space і eK Cross можуть похвалитися електронним помічником спуску з гори під назвою Hill Descent Control, а також комплексом безпеки e-Assist, що стежить за дистанцією та розміткою. Модель Mitsubishi eK Space буде продаватися в дев’яти відтінках кузова, а eK Cross Space – в 13-ти. Перші поставки новинок дилерам почнуться вже цієї весни.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!