Volkswagen підготував дизайн пікапа на базі Tiguan (Фото)

0
347

На сайті Національного інституту промислової власності (INPI) Бразилії з’явився патент на пікап Volkswagen Tarok. Опубліковані малюнки практично в точності повторюють концепт 2018 року. Американські ЗМІ вважають, що документ передбачає швидкий дебют конвеєрного Volkswagen Tarok.

Відомо, що Volkswagen Tarok розділить платформу MQB з кросовером Tiguan Allspace. Довжина пікапа складе 4910 міліметрів, ширина – 1830 міліметрів, висота – 1670 міліметрів, а колісна база 2990 міліметрів. Для вантажівки заявлена ​​вантажна платформа довжиною 1 206 міліметрів, шириною 1090 міліметрів і заввишки 600 міліметрів. Вантажопідйомність Tarok досягне 1000 кілограмів.

Volkswagen обіцяє реалізувати в серійному пікапі спеціальну схему для перевезення довгих предметів: задня стінка кабіни буде складатися в салон, утворюючи з майданчиком кузова рівну підлогу. При такій конфігурації довжина платформи зросте з 1206 до 1861 міліметра. А якщо до того ж відкинути задній борт, то в кузов влізе вантаж довжиною понад 2775 міліметрів!

Про технічну начинку Tarok відомо небагато: для концепт-кара був заявлений 150-сильний турбомотор 1.4, повний привід 4Motion і класичний шестиступеневий «автомат». Однак серійна модель може вийти на ринок з 2,0-літровим турбодизелем тієї ж потужності, причому для базових версій Volkswagen може запропонувати передньопривідну трансмісію і «механіку».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!