В мережі показали інтер’єр китайського «клона» Rolls-Royce від Hongqi

Друге покоління Hongqi H7 вийшло схожим на Rolls-Royce тільки зовні. Інтер'єр автомобіля практично не має нічого спільного з преміальною британською маркою.

0
280

Сьогодні в мережі з’явилися зображення салону нового Honqgi H7. Знімками поділилося видання «Autohome». Близько місяця тому ми показували фотографії екстер’єру нового авто. Нагадаємо, що над його створенням працював колишній дизайнер британського Rolls-Royce. І якщо зовні між двома автомобілями можна знайти схожість, то інтер’єр вийшов зовсім різним. У салоні автомобіля встановлена ​​цифрова приладова панель, а також преміальна мультимедійна система з великим екраном. Під нею знаходиться блок управління кліматичною системою, відзначимо і зручну форму селектора КПП. В цілому салон вийшов дуже просторим і дорогим. Деякі технічні подробиці про автомобіль вже відомі.

Новий Honqgi H7 створювався на власній платформі FAW, а не на базі Toyota Crown, як попереднє покоління. Під капотом автомобіля знаходиться двигун FAW з індексом 4GC20TD. 

Інформація про його потужність поки не розкрита – відомо, що максимальний крутний момент складе 380 Нм, а розгін до «сотні» займе близько 8 секунд. Працювати силова установка буде разом з роботизованою коробкою передач. Виробництво нового автомобіля почнеться в травні наступного року, а дата його офіційної презентації буде оголошено найближчим часом. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!