У гаражі знайшли «Волгу” 1989 року випуску майже без пробігу (Фото)

Примітно, що автомобіль з 30-річною історією майже не виїжджав на дороги. У салоні та багажнику було знайдено речі з радянського минулого.

0
2121

В одному з гаражів був виявлений раритетний автомобіль – мова йде про ГАЗ-2410 1989 року випуску. Пробіг автомобіля складає всього 844 кілометри. ГАЗ-2410 є рестайлінговою версією легендарної 24-й «Волги». Автомобіль випускався в плині 7 років – в період з 1985 по 1992 рр. За цей час завод встиг зібрати 417 481 машину. Під капотом знаходиться 2,4-літровий двигун з віддачею 100 к.с., який працює в парі з МКПП на 4 ступені. Даний екземпляр перегнали в гараж на початку 2000-х років. Кузов автомобіля був облитий спеціальним засобом для консервації, виходячи з чого можна зробити висновок, що автомобіль не збиралися використовувати протягом довгого часу. Це допомогло зберегти кузов зовні в непоганому стані.

А ось простір багажника і капота всередині сильно поїдені іржею – для приведення їх у нормальний вигляд будуть потрібні чималі зусилля. 

У бардачку автомобіля була знайдена сервісна книжка, а також касета групи Katz – її часто комплектували на заводі для тесту аудіосистеми. У багажнику автомобіля знайшли набір інструментів і запчастин до автомобіля. Цікавою знахідкою стали кілька пачок радянських сигарет «Ватра» – їх часто використовували для боротьби з міллю. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!