Categories: Авто

Вперше з’явилися фото електричного кросовера BMW iX2

Share
На тестах помічений прототип повністю електричного виконання кросовера BMW X2. Машина отримає електричну установку п’ятого покоління, а також вражаючий запас ходу.
BMW ще не представила плагін-гібридне виконання кросовера X2, але незважаючи на це, інженери бренду вже повним ходом просуваються в своїй стратегії, по якій, в найближчому майбутньому будуть електрифіковані всі моделі бренду, а від використання двигунів внутрішнього згоряння буде повністю відмовлено. 
Опинившись десь в холодній Швеції, помічений прототип виглядав практично так само, як і майбутній X2 xDrive 25e, аж до значка на задніх дверях. 

Однак наклейки «Hybrid Test Vehicle», які ми бачили раніше на прототипах плагін-гібридного виконання кросовера X2, були замінені наклейками «Electric Test Vehicle», які встановлені на передніх дверях і ззаду між логотипами, які позначають повна назва моделі. BMW навіть вирішила зберегти одну вихлопну трубу, але журналісти, які і зробили ці знімки стверджують, що цей елемент просто потрібен для декору, адже це повністю електричний автомобіль.

Ми також помітили, що у тестового автомобіля були ті ж дві паливні кришки, що і у плагін-гібридного X2 xDrive25e, але, швидше за все, на передньому крилі серійного виконання електро-кросовера пропаде одна така кришка. Спереду круглі протитуманні фари, які ви бачите на бампері, є просто наклейками, оскільки у серійної версії моделі вони, швидше за все, будуть інтегровані в фари, як це було видно на прототипі електричного кросовера, який нам показали в цьому році. 

 Детальна інформація про склад силової установки на даний момент недоступна, хоча ми очікуємо, що електрична версія кросовера X2 отримає електричний агрегат BMW п’ятого покоління. Цим же мотором потім оснастять SUV iX3, седан i4 і ще один SUV iNext.

Логіка говорить нам, що BMW буде пропонувати повністю електричний X2 під ім’ям iX2, враховуючи, що його «старший брат» вже отримав назву iX3, і ми точно знаємо, що компанія вже зарезервувала все назви, з iX1 по iX9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: BMW

Останні записи

Skoda вивела на тести новий компактний електрокросовер Elroq

Наприкінці цього року Skoda має намір представити компактний електричний кросовер під назвою Elroq. Його прототипи…

18.05.2024

Нове покоління Hyundai Palisade всередині буде майже як Range Rover

Минулий рік ознаменувався для Hyundai прем'єрою його великого кросовера Santa Fe, який отримав більш строгий…

18.05.2024

Представлений CyberTrailer із сонячними панелями для пікапа Tesla Cybertruck

Living Vehicle представила новий CyberTrailer – розкішний причіп із сонячними панелями, створений для власників Tesla…

18.05.2024

Знайдено всі переваги та недоліки кросовера Hyundai Mufasa

Експерт вирішив протестувати новий кросовер Hyundai Mufasa та поділитися своїми враженнями про його характеристики. Дана…

18.05.2024

Tesla піднімає ціни на Model 3 Performance, незважаючи на затримки постачання

Tesla представила оновлену Model 3 Performance 23 квітня, викликавши велику цікавість. Електромобіль отримав більше потужності, кращу ефективність та…

18.05.2024

Компанія Ford готує розширення лінійки Mustang

Ford розглядає можливість розширення лінійки Mustang після успішного запуску електрокросовера Mach-E під цим брендом. У…

18.05.2024