Categories: Авто

Renault Sandero 2020: з’явилася перша інформація (ФОТО)

Share

Новий Renault Sandero з’явиться в наступному році. На даний момент бюджетний автомобіль активно тестують на дорогах і доводять останні штрихи. Тепер з’явилися свіжі зображення, інформує enovosty.com/news .

Представники популярного автомобільного ресурсу презентували зразки нової моделі. При цьому автори враховували наявну на даний момент технічну інформацію і шпигунські фото тестових прототипів.

Відомо, що Рено Сандеро 2020 (в Європі модель відома як Dacia Sandero) буде побудований на платформі нового Renault Clio. Швидше за все, через приналежність новинки до бюджетного сегменту, компактний хетчбек отримає спрощені компоненти .

Дизайн також частково натхненний Рено Кліо 2020 року – про це говорять бічна лінія скління і загальний профіль. Однак передня частина все ж нагадує актуальний Sandero з деякими змінами: решітка стала ширша, а фари витягнулися по горизонталі. Цілком можливо, що серійний автомобіль дійсно буде виглядати схожим чином.

Новий Сандеро 2020 також може отримати незвичайну для доступного авто силову установку. Йдеться про гібридної модифікації з 1,6-літровим двигуном, електромотором і батареєю ємністю 1,2 кВтг. Зрозуміло, це торкнеться топової версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Renault

Останні записи

Скільки дизельного пального недоливають на українських АЗС

Останні перевірки Інституту споживчих експертиз виявили суттєві відмінності в точності наливу дизельного пального на українських…

29.08.2024

Електричний Mercedes-Benz G 580 здивував ціною

У Великій Британії стартували продажі довгоочікуваного електричного Mercedes-Benz G 580, оснащеного технологією EQ. Його початкова…

29.08.2024

Tesla Model Y готується стати ідеальним сімейним електромобілем

Tesla готується внести новий елемент на європейський ринок електромобілів, випустивши семимісцеву версію свого популярного Model…

29.08.2024

Lucid Air став найшвидшим броньовиком у світі (фото)

Американська компанія US Armor Group представила новий броньований автомобіль, який вони позиціонують як найшвидший у…

29.08.2024

Компанія Mercedes представила оновлений EQE 350+ із запасом ходу у 690 км.

Компанія Mercedes оновила свої моделі EQE та EQE кросовер у Великій Британії, додавши нові варіанти…

29.08.2024

На тестах помітили новий електричний Range Rover Velar

Компанія Jaguar Land Rover (JLR) почала тестування нового електричного позашляховика, який планується включити до сімейства…

29.08.2024