Кросовер KIA Seltos показали в преміальному тюнінгу

0
530
Новий KIA Seltos чекають в Україні вже в наступному році. Поки ж незалежні дизайнери показали, як могла б виглядати преміальна версія цього корейського «бюджетника».
Ще минулого тижня на мотор-шоу в Лос-Анджелесі дебютував KIA Seltos для американського авторинку, попутно марка представила концептуальні версії SUV, виконані у позашляховій стилістиці. Ми вирішили приміряти на бюджетний кросовер зовсім інший образ: дизайнери візуалізували KIA Seltos в преміальному тюнінгу. Такий кросовер отримує перероблений передній бампер з більш масивними повітрозабірниками, а також головну оптику зі зміненим дизайном. За задумом авторів рендеру, фари стали роздільними, що додало SUV виразності.

 Апгрейду піддалися і корми авто: тут розташувалися новий задній бампер з дифузором і пара здвоєних патрубків вихлопної системи. 

 Для передніх крил дизайнери передбачили декоративні вставки з повітроводами. До чорного пофарбували дах, хромовані молдинги, корпуси зовнішніх дзеркал і окантовку решітки радіатора. Доповнюють преміальний тюнінг великі колеса на багатоспицевих дисках. Відомо, що при роботі над цією візуалізацією дизайнери шукали натхнення в стилістиці нового спортивного кросовера BMW X5 M. 

З якими моторами KIA Seltos добереться до України, поки не повідомляється. Найпотужнішим мотором для Seltos в Америці стане 178-сильний 4-циліндровий турбомотор 1.6 T-GDI.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!