Aston Martin вирішив показати, на що здатний їх новітній гіперкар Valkyrie (відео)

0
472
Під капотом британського спортивного купе знаходиться потужний мотор на 1160 кінських сил. Стартова ціна новинки складає 3,2 мільйона доларів.
Aston Martin Valkyrie – це абсолютно новий гіперкар британського автовиробника, який вже зміг довести, що зможе запросто «утерти ніс» попереднім лідерам цього сегмента – італійському Ferrari LaFerrari, німецькому Porsche 918 Sypder. Дуже дикий і агресивний дизайн новинки від компанії Aston Martin відповідає його неймовірною продуктивності. За стартовою ціною в 3,2 мільйона доларів, Valkyrie не схожа ні на які моделі компанії – що говорити, якщо у гіперкара навіть немає бічних дзеркал. 

Відеоролик, який ми опублікували показує повністю функціонуючий прототип Valkyrie, який показував свої можливості на знаменитій гоночній трасі Сільверстоун (Великобританія). Повідомляється, що автомобіль таким чином було продемонстровано клієнту компанії Aston Martin. 
На всьому протязі цього відео ми можемо чути грізний рик «атмосферного» двигуна V12 Cosworth, який розвиває потужність в 1000 кінських сил. У поєднанні з гібридними електродвигунами загальна продуктивність Valkyrie складає 1160 к.с. (900 Ньютон-метрів).

Aston позиціонує гіперкар Valkyrie як найшвидший автомобіль у світі, якому можна пересуватися по дорогах загального користування. Як заявляють творці силової установки, мотор може крутитися до 11 100 об. / Хв. Маса авто в спорядженому стані становить приблизно 1 030 кілограмів.

Всього буде створено 150 екземплярів британського гіперкара Aston Martin Valkyrie, а також 25 одиниць ще більш потужного виконання моделі, які отримають позначення Valkyrie AMR Pro. Примітно, що незважаючи на дуже і дуже великий цінник на ці новинки, всі вони вже замовлені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!