Lexus представив кабріолет з 5,0-літровим V8 (фото)

0
186

Офіційна прем’єра новинки відбудеться на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Lexus розширює сімейство спортивних автомобілів LC 500 за рахунок кабріолета з м’яким верхом. Новинка використовує чотиришаровий м’який дах, який був розроблений, щоб відтворити плавну лінію верху як у купе. Верх буде пропонуватися в чорному і бежевому кольорах і поєднуватися зі стильним корпусом. У задній частині оновленого кабріолета Lexus LC500 з’явився модифікований багажник з вбудованим третім стоп-сигналом.

LC 500 був оснащений вдосконаленою системою опалення та охолодження. Технологія Lexus Climate Concierge з підігрівом верхній частині кузова автоматично налаштовує систему клімат-контролю, підігріву сидінь і обігрів рульового колеса, забезпечуючи комфортні умови для пасажирів незалежно від температури повітря.

Кабріолет поставляється в стандартній комплектації з системою безпеки Lexus +, яка включає в себе систему запобігання зіткнень з виявленням пішоходів, оповіщення про вихід зі смуги руху з системою допомоги при утриманні смуги руху. Також доступний динамічний радіолокаційний круїз-контроль з повною швидкістю.

Новий Lexus LC500 має стильний салон зі шкіряною оббивкою і алькантарою. Серед інших особливостей – легкосплавні педалі, система фонового освітлення і 10,3-дюймова інформаційно-розважальна система з сумісністю з Android Auto, Amazon Alexa і Apple CarPlay. Є також прозорий дефлектор вітру і додатковий вітрозахисний екран.

Під капотом – 5,0-літровий двигун V8, який видає 471 к.с. 539 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка передає потужність на задні колеса. Також автовиробник посилив ходову частину і модернізував підвіску.

Новинка повинна з’явитися на глобальному ринку в 2020 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!