Китайці випустили кросовер з витратою палива 1,3-літра на 100 км (Фото)

0
930

Китайський концерн GAC представила новий середньорозмірний кросовер, витрата якого складає всього 1,3-літра. Новинка отримала назву Trumpchi GS4 PHEV і являє собою гібрид.

Приводить у рух силова установка, спроектована на базі 1,5-літрового 150-сильного турбомотора, пару якій складає електричний двигун і комплект високоефективних батарей. Сумарна потужність – 200 кінських сил при 300 Нм крутного моменту. Запас ходу на електротязі GS4 PHEV дорівнює 50 км.

Зовнішній вигляд нового Trumpchi GS4 PHEV практично не відрізняється від стандартного Trumpchi GS4. З змін в дизайні гібрида можна відзначити лише злегка модернізовану радіаторну решітку і поява люка підключення до електромережі.

В інтер’єрі новинки змінилася передня панель, на якій з’явилися два LED-дисплея. Перший – цифрова «приборка», а другий – екран «мультимедії».

Крім звичайної моделі в парі з GS4 PHEV дебютував і купе-кросовер GS4 Coupe. Купеподібний «паркетник» оснащений 1,5-літровим турбомотором на 169 «сил», що видає 169 «скакунів». В якості трансмісії запропонована 6-ступінчаста “механіка” або 6-діапазонний «автомат» фірми Aisin. Привід – тільки передній.

У продаж в «Піднебесній» обидві новинки надійдуть на початку 2020 року. Їх вартість складе від 89 тисяч 800 юанів або 310 тисяч гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!