Land Rover розробляє найкрасивіший кросовер

0
288

Компанія Jaguar Land Rover планує розробити і випустити на ринок абсолютно новий кросовер Range Rover Crossover, який стане найбільш розкішним і красивим в своєму сегменті автомобільного ринку. У продажу він з’явиться в 2021 році.

Range Rover Crossover, як і Range Rover п’ятого покоління, буде побудований на платформі MLA. Він отримає версії з «м’якою» гібридною силовою установкою, з заряджається гібридною силовою установкою, а також повністю електричну версію.

Це буде найстильніший і низький кросовер у Land Rover. Він обіцяє стати знаковою моделлю цього знаменитого британського бренду.

«Ми завжди були новаторами. Якщо Bentley і Rolls-Royce роблять SUV, то чому Land Rover або Range Rover не можуть випускати люксові автомобілі? Наш бренд дуже гнучкий в цьому відношенні »- сказав головний дизайнер Land Rover Джеррі МакГоверн.

Завдяки платформі MLA електричний кросовер Range Rover Crossover отримає повний привід. У нього запас ходу, за чутками, складе близько 483 км, як і у електричного Range Rover.

Раніше повідомлялося, що новий Evoque буде мати гібридну версію з новим трициліндровим 1,5 л двигуном і електромотором. Пізніше гібридну версію зроблять і для нового Defender.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!