Categories: Авто

5 надійних автомобілів, які можна брати із солідним пробігом

Share

Більшість автомобілістів завжди розумно побоюються брати автомобіль з солідним пробігом. Хто знає, що з машиною може бути не так. Втім, існує досить значний набір моделей, які протягом багатьох років славляться своєю надійність і безвідмовністю, навіть тоді, коли на лічильнику красуються багато тисяч кілометрів.

1. Volkswagen Passat B3

Автомобіль-легенда, дебют якого відбувся ще в 1980-і роки. Остання машина зійшла з конвеєра в 1993 році. Незважаючи на поважний вік, автомобіль все ще зустрічається в хорошому стані на дорогах, що дещо говорить про його рівень надійності і якості збірки. Випускалася машина в чотирьох видах комплектації. Авто може бути з бензиновим і дизельним мотором. Незалежно від моделі, всі машини використовують 5-ступінчасту механіку. Кузов може бути або 5-дверним універсалом або 4-дверним седаном.

2. Mercedes-Benz W124

Одна з найвідоміших моделей німецької компанії, яка не втрачає своєї актуальності навіть сьогодні. Перша машина зійшла з конвеєра 1984 року. Седани Mercedes-Benz W124 випускалися до 1995, а кабріолети і купе до 1996 року. В цілому на ринок вийшло понад 340 тисяч машин. Навіть з базовим комплектом машина мала безліч приємних опцій. За підсумком за машиною закріпилася слава одного з найкомфортніших і надійних авто кінця минулого століття.

3. Toyota Camry XV30

Дана модифікація японського авто випускалася в період з 2001 по 2016 рік. У автомобіля цілий «зоопарк» двигунів. Вибрати можна аж з 10 агрегатів, потужність яких коливається від 150 до 210 кінських сил. На вибір є машини з «механікою» і «автоматом». В цілому споживачі характеризуються Toyota Camry XV30, як надійний, простий і досить економічний автомобіль на кожен день.

4. Audi 100 C4 / A6 C4

Історія четвертого покоління почалася в 1994 році. Модель запам’яталася всім не тільки своєю надійністю, але також тим, що привнесла величезну кількість змін у порівнянні з попередніми продуктами виробника. З 1995 року авто стали отримувати просунуту систему «Quattro», яка відразу ж припала до душі більшості щасливих власників. Авто комплектувалися бензиновими і дизельними моторами, а також механічною і автоматичною КПП.

5. Nissan Maxima A32

Невибагливий і надійний японський автомобіль, який свого часу дуже швидко зміг завоювати собі добру славу. Перша машина зійшла з конвеєра ще в 1994 році. Єдине «але» полягає в тому, що в багато країн дане авто поставлялося під унікальною назвою. Можна знайти як седани Nissan Maxima A32, так і універсали. Правда, палітра двигунів не дуже широка – потужністю від 140 до 193 “коней”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія

Останні записи

Пікапа BMW не буде. Але може з’явитися повноцінний позашляховик

BMW поставила хрест на ідеї пікапа. Старший віце-президент BMW з бренду та управління продуктами Бернд…

06.05.2024

Найнадійніші та ненадійніші автомобільні марки за версією європейців

Усі звикли до того, що більшість рейтингів надійності автомобілів публікується незалежними американськими аналітичними виданнями на…

06.05.2024

Новий Volkswagen Scirocco хочуть повернути до 2028 року

На початку 2024 року німецька автомобільна преса опублікувала чутки про плани керівництва Volkswagen повернути в…

06.05.2024

Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta

Hyundai відклала прем'єру оновленої Сreta із трьома рядами. Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai…

06.05.2024

Компанія Renault повністю розкрила оновлений кросовер Captur: подробиці про комплектації та вартість

У країнах Європи починається продаж оновленого Renault Captur 2024. Зокрема, в Іспанії його вже можна…

06.05.2024

Audi змінює курс: що чекає на шанувальників бренду

Гернот Делльнер, новий глава Audi , узяв на себе відповідальність за перезапуск марки і вже…

06.05.2024