Categories: Авто

Відомий бренд привезе до України новий доступний кросовер (фото)

Share

На українському ринку з’явиться передньопривідний кросовер компакт-класу FAW X40,.

Про це повідомили в офіційній дилерській мережі ексклюзивного дистриб’ютора бренду FAW – Групи компаній АІС.

FAW X40 – це друга модель (після FAW B30) бренду, розроблена на новій платформі автоконцерну. Світова прем’єра моделі відбулася на автошоу в Гуанчжоу восени 2016 року, серійне виробництво стартувало через рік.

Новий автомобіль відрізняється чудовими для свого класу технічними характеристиками в поєднанні з доступною вартістю. Основна цільова аудиторія – міські жителі, які віддають перевагу активному відпочинку. Завдяки своїм розмірам (Д4310xШ1780xВ1680), відмінній ергономіці салону і економічному двигуну, автомобіль дуже зручний як для пересування в умовах мегаполісу так і для подорожей.

FAW X40 має сучасний зовнішній вигляд, який характеризується правильними пропорціями і виразними лініями кузова. Підсилює враження шестикутна решітка радіатора з хромованими перекладинами, що об’єднує LED фари головного світла, а також легкосплавні колісні диски на 17 дюймів.

За рахунок поєднання високоміцного кузова, систем ABS + EBD, економічного та надійного двигуна з системою запуску та зупинки двигуна на холостому ходу, 6-ступінчастої механічної трансмісії, FAW X40 істотно перевершує однокласників з безпеки і комфорту водіння.

FAW X40 має незалежну підвіску зі стійками McPherson спереду і торсіонну балку з напівнезалежною задньою підвіскою ззаду. Це підвищує стійкість автомобіля і дозволяє отримати плавний хід і стабільну керованість. Також, автомобіль обладнаний дисковими гальмами всіх чотирьох коліс і електропідсилювачем керма.

Новинка комплектується 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном. Потужність двигуна 109 к.с. при 5500 об./хв., максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об/хв.

В Україні автомобіль буде представлений в комплектації Comfort, що включає такі опції як: дві передні подушки безпеки, денні ходові вогні, центральний замок, іммобілайзер, кондиціонер, бортовий комп’ютер, електричні склопідйомники, кермо з управлінням аудіосистемою, парктроник з задньої відео камерою, датчик дощу, систему контролю тиску в шинах (TMPS), підігрів дзеркал і лобового скла, мультимедійна система з восьмидюймовим екраном, рейлінги на даху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: FAW

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024