Відомий бренд привезе до України новий доступний кросовер (фото)

0
1551

На українському ринку з’явиться передньопривідний кросовер компакт-класу FAW X40,.

Про це повідомили в офіційній дилерській мережі ексклюзивного дистриб’ютора бренду FAW – Групи компаній АІС.

FAW X40 – це друга модель (після FAW B30) бренду, розроблена на новій платформі автоконцерну. Світова прем’єра моделі відбулася на автошоу в Гуанчжоу восени 2016 року, серійне виробництво стартувало через рік.

Новий автомобіль відрізняється чудовими для свого класу технічними характеристиками в поєднанні з доступною вартістю. Основна цільова аудиторія – міські жителі, які віддають перевагу активному відпочинку. Завдяки своїм розмірам (Д4310xШ1780xВ1680), відмінній ергономіці салону і економічному двигуну, автомобіль дуже зручний як для пересування в умовах мегаполісу так і для подорожей.

FAW X40 має сучасний зовнішній вигляд, який характеризується правильними пропорціями і виразними лініями кузова. Підсилює враження шестикутна решітка радіатора з хромованими перекладинами, що об’єднує LED фари головного світла, а також легкосплавні колісні диски на 17 дюймів.

За рахунок поєднання високоміцного кузова, систем ABS + EBD, економічного та надійного двигуна з системою запуску та зупинки двигуна на холостому ходу, 6-ступінчастої механічної трансмісії, FAW X40 істотно перевершує однокласників з безпеки і комфорту водіння.

FAW X40 має незалежну підвіску зі стійками McPherson спереду і торсіонну балку з напівнезалежною задньою підвіскою ззаду. Це підвищує стійкість автомобіля і дозволяє отримати плавний хід і стабільну керованість. Також, автомобіль обладнаний дисковими гальмами всіх чотирьох коліс і електропідсилювачем керма.

Новинка комплектується 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном. Потужність двигуна 109 к.с. при 5500 об./хв., максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об/хв.

В Україні автомобіль буде представлений в комплектації Comfort, що включає такі опції як: дві передні подушки безпеки, денні ходові вогні, центральний замок, іммобілайзер, кондиціонер, бортовий комп’ютер, електричні склопідйомники, кермо з управлінням аудіосистемою, парктроник з задньої відео камерою, датчик дощу, систему контролю тиску в шинах (TMPS), підігрів дзеркал і лобового скла, мультимедійна система з восьмидюймовим екраном, рейлінги на даху.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!