Безшумний 1 577-сильний гіперкар Bugatti Centodieci показали на відео

Час читання: < 1 хв.
0

Випадкові свідки зняли на відео безшумний 1 577-сильний гіперкар Bugatti Centodieci. Автомобіль рухався по міських вулицях, не видаючи ніяких звуків.

Bugatti Centodieci вперше показали публіці під час авто-шоу Pebble Beach Concours D’Elegance. На заході представники бренду розповіли, модель з’явиться обмеженою серією, а вартість одного автомобіля складе 9 мільйонів доларів США. Дана новинка виявилася не тільки найдорожчою в лінійці, але і малопотужною, оскільки під капотом у транспортного засобу встановлено 1 577-сильний силовий агрегат зі схемою розміщення циліндрів W16. Нещодавно одну з таких машин вдалося зняти під час руху на камеру в Бельгії, але виявилося, що вона під час їзди не видає ніяких звуків.

Реклама

Судячи з усього, вважають фахівці, гіперкар має електричний мотор, який власник може використовувати для пересування в умовах міста, де звучання потужного агрегату створить незручності для оточуючих. Поки невідомо, яку швидкість може розвивати модель на електричній тязі, і на яку дистанцію вистачить заряду акумулятора.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!