В Мережі з’явились перші фото Alfa Romeo Tonale

0
329

В цьому році Женевський автосалон представив публіці довгоочікувану новинку — Alfa Romeo Tonale, хоча на березневому заході компактний кросовер був представлений в якості концепції.

Однак тепер, незважаючи на те, що автомобіль ще протягом шести місяців повинен дебютувати у вигляді шоу-кара, в Мережу просочилися фотографії, які, здається, зображують передсерійний екземпляр Alfa Romeo Tonale.

«Просочився» автомобіль приємно близький за зовнішнім виглядом до своєї концептуальної версії, при очевидній адаптації під виробництво певних функцій. Наприклад, передні фари дорожньої моделі менш агресивні, ніж у шоу-кара. Проте, не варто упускати, що ширококутний об’єктив трохи спотворює зображення.

Alfa Romeo Tonale базується на тій же компактній платформі, що і Jeep Compass, однак, цілком ймовірно, що шасі було виготовлено на замовлення і націлене на отримання захоплюючих вражень від водіння. Враховуючи зростаючий інтерес покупців до SUV і доступність Tonale (у порівнянні зі Stelvio), можливо, новинка стане бестселером Alfa Romeo.

Очікується, що моторна гамма майбутньої моделі буде включати в себе турбодвигуни 1,3 л і 1,6 Multi Air II. З дизельним варіантом ситуація поки неясна, навіть якщо мова йде про європейський ринок, де такі двигуни користуються попитом. Крім того, за попередньою інформацією, лінійку моторів може доповнити гібридна силова установка, до складу якої входитиме ДВС, пов’язаний з передньою віссю, і електродвигун, що приводить в дію задні колеса.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!