Aston Martin вперше показав родстер Vantage

0
239

Новий Aston Martin Vantage Roadster отримає V-подібний мотор від Porsche 911 Cabriolet потужністю більше 500 к. с. і цінник близько 130 000 фунтів стерлінгів.

Напередодні прем’єри, яка відбудеться в найближчі місяці, Aston Martin випустив перші зображення нового Vantage Roadster, у вигляді тестового прототипу. Поточна версія купе конкурента Porsche 911 від Aston Martin надійшла в продаж в 2018 році, після дебюту на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2017 році, продемонструвавши переосмислення дизайну фірми на XXII століття генерального директора Енді Палмера.

Прототип зберігає низьку, широку позицію зі змінами стилю, обмеженим додаванням складного м’якого верху. Тонкі задні ліхтарі Vantage і спойлер в стилі качиного хвоста зберігаються, як і видатний передній спліттер і задній дифузор.

З дебютом нового Vantage Roadster британська компанія запропонує варіант з відкидним верхом для кожної моделі у своїй поточній лінійці, крім чотирьохдверного Rapide, який в даний час продається тільки у вигляді AMR-версії, орієнтованої на продуктивність. Залишається неясним, чи буде AMR-варіант Vantage , який має єдину 6-ступінчасту механічну коробку передач в асортименті виробника, пропонуватися в якості кабріолета.

Ніяких технічних деталей нової моделі поки не розкривається, але очікується, що вона збереже той же 4,0-літровий Twin-Turbo V8 потужністю 503 к. с., що і купе, хоча і з невеликим зниженням продуктивності через додаткову вагу складаного даху і необхідної конструкції.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!