Оновлений Renault Zoe може стати найдешевшим автомобілем

0
291

Компанія Renault випустила свою модель Renault Zoe ще в 2012 році, проте останнє оновлення кросовера особливо вразило автомобілістів і експертів. Імовірно, оновлений автомобіль виявиться самим бюджетним.

Перш Renault Zoe оснастили 52кВт * год електродвигуном, що дозволило забезпечити кросоверу запас ходу в 345 км при повній зарядці відповідно до стандартів WLTP. Інженери оснастили машину швидкої зарядкою на 50 Вт, а час заряду становить всього 30 хвилин.

Працює новий силовий агрегат разом з електродвигуном R135 потужністю 133 к.с. До 100 км / год авто здатне розігнатися за 10 секунд, а максимальний показник швидкості складає 140 км / ч. Після оновлення в лінійці Renault Zoe з’явиться базова комплектація R110, що отримала двигун від попередника на 108 к.с.

У салоні електричної моделі з’явилася приладова панель з новим дизайном, оснащена 9,3-дюймової інформаційно-розважальною системою, що настроюється 10-дюймової цифровий панеллю приладів. Варто також відзначити Android Auto і Apple CarPlay, а також обробку салону з більш якісних матеріалів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!