Седан Lincoln Continental отримав спецверсію з “суїцидальними” дверима

0
355

Через широкий попит Lincoln повертає двері з заднім розташуванням петель на свою модель Continental 2020 року. На цей крок автовиробник пішов через високий попит на автомобілі 2019 модельного року-за 48 годин було розкуплено 80 екземплярів моделі. Спецверсія Coach Door Edition зроблена на базі топового виконання Black Label, оснащеного 3,0-літровим V6 з подвійним турбонаддувом і повним приводом.

У той час як звичайна версія Black Label з 400-сильним двигуном і повним приводом коштує трохи менше 77 тис. доларів США без додаткових опцій Coach Door Edition продається за значну суму в 115 470 доларів. Клієнти можуть вибрати кольори кузова Infinite Black, Pristine White Metallic або Chroma Crystal Blue, а також пакет Monochromatic. Для інтер’єру пропонуються теми Alpine/Chalet або Jet Black/Thoroughbred, але остання не може поєднуватися з синім кольором кузова.

«Суїцидальні» двері, безсумнівно, є родзинкою спеціального видання, але тут також слід звернути увагу на зміни в салоні. Центральна консоль в розкішного седана включає в себе стіл для задніх пасажирів, два тримачі для планшета або ноутбука і бездротову зарядку. Ті, хто сидить ззаду, можуть також використовувати один з двох портів USB і розетку на 110 В, а дисплей у чотири дюйми забезпечує їм доступ до налаштувань клімат-контролю.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!